Veel gestelde vragen

Hier vindt u informatie over het gebruik van deze website. De meeste vragen zullen hiermee wel beantwoord zijn. Komt u er niet uit? Vul dan het contact formulier in met uw vraag.

Terug naar overzicht Contact formulier

Ik krijg een foutmelding dat een video niet afgespeeld kan worden.

Dit zou kunnen gebeuren wanneer u over een computer beschikt die nog gebruik maakt van het besturingssysteem "Windows 98" of "Windows Vista". De genoemde besturingssytemen ondersteunen de verouderde "Windows Media Player" video formaten. Leerschilderenonline.nl maakt gebruik van het MP4 video formaat. Uit onderzoek blijkt dat het kan zijn dat op een computer met de genoemde besturingssystemen de video's wel te bekijken zijn wanneer u gebruik maakt van de browser "Chrome" van Google.

Mijn video's stoppen soms kort tijdens het afspelen.

Leerschilderenonline.nl kiest er voor om alleen video's van hoge kwaliteit te uplaoden. De beelden zijn daardoor helder en u kunt alle details goed zien. Dit is nodig om de aangeboden lessen goed te kunnen volgen. Soms is het zo dat bijvoorbeeld de internetsnelheid even minder is, of dat er veel gebruikers van de zelfde internetverbinding gebruik maken. Dit kan er voor zorgen dat het "streamen" vertraagd wordt. Daarnaast is het bekend dat sommige installaties van de browser "Chrome" van Google traag zijn. Dit ligt aan de instellingen en soms ook aan een te volle "browser geschiedenis". Een eventuele oplossing vindt u hier. We hebben deze oplossing uitgetest en deze blijkt te werken. U kunt ook bijvoorbeeld een andere browser gebruiken zoals bijvoorbeeld "Safari", "Firefox" of "Edge". Ten slotte kan het zo zijn dat de specificaties van uw computer ook een rol spelen.

Ik heb een lespakket gekocht, maar waar kan ik de video's bekijken?

Om uw gekochte lespakket te kunnen gebruiken moet u ingelogd zijn met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Zodra u ingelogd bent ontstaat in het menu aan de bovenkant van de website leerschilderenonline.nl de menu optie "Mijn Schone Kunsten". Wanneer u op deze optie klikt dan opent de pagina met uw aankopen. In de tabel worden de aankopen gespecificeerd en aan de rechterkant van de tabel vindt u de link naar de video's van het door u gekochte lespakket. Door deze link aan te klikken kunt u de video bekijken. Wilt u de volgende video uit de reeks bekijken dan klikt u op het "terug symbool" bovenaan om weer naar de tabel terug te keren.

Mag ik de lesvideo's met iemand anders delen?

De prijs van de lessen in afgestemd op gebruik door een koper. Het is derhalve niet toegestaan om uw accountgegevens of de lesvideo's te delen met derden.

Hoe zit dat met mijn Privacy?

Waldram Business Ventures BV / leerschilderenonline.nl

kan persoonsgegevens over u verwerken doordat u gebruik maakt van de diensten / producten van Leerschilderenonline.nl en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier van Leerschilderenonline.nl verstrekt. Leerschilderenonline.nl kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • uw voor, – en achternaam
  • uw bedrijfsnaam
  • uw adresgegevens
  • uw telefoonnummer / mobiele nummer
  • uw e-mailadres
  • geboortedatum
Waarom Leerschilderenonline.nl gegevens nodig heeft

Leerschilderenonline.nl verwerkt uw persoonsgegevens ook om telefonisch contact met u op te kunnen nemen indien noodzakelijk en/of om u schriftelijk (per e-mail of per post), informatie te kunnen sturen.


  

Hoe lang Leerschilderenonline.nl gegevens bewaart

Leerschilderenonline.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden net zo lang bewaard tot u aangeeft deze in ons bestand te verwijderen.


  

Delen met anderen

Leerschilderenonline.nl verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit (van overheidswege) nodig is en dan alleen met uw uitdrukkelijke toestemming per contact.
In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Leerschilderenonline.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.


 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar videolessen@schone-kunsten.nl. Leerschilderenonline.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.


  

Beveiliging

Leerschilderenonline.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze website beschikt dan ook over een beveiligde verbinding (SSL) en uw betalingen via IDEAL vinden plaats op het zeer goed beveiligde platform van Mollie.


Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Leerschilderenonline.nl verzamelde persoonsgegevens neem dan contact met

Leerschilderenonline.nl op via info@wbv-online.nl.


Wie zitten er achter leerschilderenonline.nl?

Leerschilderenonline.nl is een initiatief van Selma Dronkers, ook wel bekend van de teken en schilder opleidingen die in haar atelier aan de Hessenberg 1 te Nijmegen worden gegeven. De videolessen zijn dan ook op de zelfde leest geschoeid als de live lessen in het atelier. U kunt dus kwaliteit verwachten! Zakelijk gezien is leerschilderenonline.nl als handelsnaam geregistreerd bij de KvK onder de vleugels van Waldram Business Ventures BV, gevestigd aan de Nieuwe Markt 3, 6511 XK n Nijmegen. Kvk nummer: 09123778. Waldram Business Ventures bv is een bedrijf met een creatieve doelstelling. De bestuurder is R.H. Waldram.